10 augusti 2009

Godkväll!

Idag var det resternas dag här i huset. Eller äta ur- frysen- dag. Jag är specialist på att stoppa överbliven middagsmat i små färggranna Tupperwareburkar och in i min näst intill obefintliga men alltid proppfulla frys.
Grejen är den att vi sällan eller aldrig tar fram dom där små rara burkarna och äter till middag.
Utan oftas så slängs skiten vid nästa avfrostning.
Men som sagt man är inte bättre än man kan ändra sej!
Så idag plockade jag fram en stor burk med köttfärssås som Rolf gjorde för någon vecka sen. Mycket smidigt att bara mikra och sen koka pasta. Fler såna middagar tack!
Glömde i min iver att ta kort på den kulinariska favoriten i repris, men jag är nästan säker på att ni vet hur anrättningen ser ut.
Annars har jag inte gjort så mycket på kvällskvisten. Ätit glass och tittar just nu på Beck, Sista vittnet. Han är en stor favorit för mej och många andra, Gunvald Larsson eller Persbrant, han och en påse chips.....
Ska lägga mej snart. I morgon är en underbar dag, Erika och Fredrik kommer hem från sin långresa. Dom sitter just nu på flight TG 960 från Bangkok och landar på Arlanda 7.00 i morgonbitti.
Åsa åker med till Arlanda för hon ska återvända hem till USA efter nästan 4 veckor i Sverige och Norge. Hon får vänta ganska länge för hennes plan går inte förräns 10.40, men hon har sagt att det inte gör något.
Nu snarkar Gustav här bredvid mej.....undrar hur han reagerar när lill-matte kommer hem?
Ha det bra nu kompisar....godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar