15 augusti 2009

Rolig dag idag


Hej mina kompisar! Fast jag tror jag tappat en del läsare faktiskt.
Idag så händer det bara roliga saker är min förhoppning iaf. Det är ju som sagt den stora Diggiloo-dagen just idag! Min rare make , ni vet Rolf, ska skjutsa mej till Brunna så jag är hos Marie vid 16.00. Sen ska Maries rare make Jonas skjutsa det glada gänget till Ulriksdals slott.
Vi har i år degraderat ner oss i biljettskalan till sk "gräsplatser". Förra året hade vi dåliga parkettplatser med en surkärring bakom oss som gnällde hela tiden för att vi skråla med.
Men jag kommer ihåg att Jessica sa några väl valda ord till henne typ "Kärringar som du hör hemma i kyrkan och inte här!" Vi andra fnissade glatt, sen blev hon tyst.
Gräsplatser innebär att man få lägga ut sin medhavda filt vart som helst och sedan kan man börja picknickandet.
Ser mycket bättre därifrån också, billigare är det med!
Erika ska ta dej en heldag på Gröna Lund idag med sina kompisar. Och Emilie, ja hon håller väl snart som bäst på att ta sej till Boston Airport. Spännande!
I morronbitti 11.05 ska hennes plan landa på terminal 2.
Vi kommer stå där, jag med kanske inte den bästa andedräkten och ta emot henne.
Ska bli kul de luxe!
Sätter in ett kort på surkärringen från förra året. Så kan ni ha något att skratta åt. Det är hon till vänster i bild med solbrillor från Lidl för 20:-, simma ur bild gjorde hon nästan också!!!
Återkommer imorgon eller kanske inatt beroende på hur mycket dubbelseende jag har....

1 kommentar:

  1. Hoppas ni får en härlig kväll på Diggiloo. Ser att vädret i Stockholm är fint i alla fall. Va, tror du att du tappat läsare?? Herregud de vet inte vad de går miste om. Mig kommer du i alla fall aldrig att mista, ha ha.

    SvaraRadera