18 augusti 2009

Kvällsshopping



Blev ett hastigt avslut på föregående inlägg. Detta beroende på att Emilie ville låna sin egen dator. Den som hon har musik m.m i.
Har ju fortfarande problem med att det trådlösa inte fungerar på den "större" bärbara. Men på den lilla rosa minidatan och Erikas Mac så fungerar det, konstigt. Men då kom jag !! på den briljanta ideén att vi kunde köra det mobila internetet som Emilie annars har när hon är i Malmö.
Och vips så hade vi varsin fungerande surfdator igen.....
Vilket I-landsproblem kan tyckas. Men jag som storbloggare måste för allt i världen ha en fungerande dator. Blir jobbigt när Emilie flyttar hem till Rosengård igen och tar med sej minidatan och det mobila internetet.
Men Fredrik har lovat att kolla på problemet och förhoppningsvist fixa det också.
Efter middagen så satte jag mej vid datorn och kollade igen alla 975 bilder som Emilie tagit i Usa i sommar.
Det var verkligen kul att få se allt hon varit med om och alla platser hon har besökt!

Sen har det ju hela dagen ryckt lite i Emilies shoppingtarm. Var ett par dagar sen hon shoppade!
Hon upptäckte att nu var det läge att köpa en 1:-telefon eftersom hennes abonnemang hade passerat och hennes nuvarande mobil är krasslig.
Så vi packade in oss i bilen och åkte till Kista. Där hittade hon sin önsketelefon På The Phone House. Försäljaren var en MYCKET trevlig kille. Han la ner både det ena och det andra i kassen gratis. Hon fick ett trådlöst headset och en billaddare alldeles gratis.
Sen visade Erika mej en telefon med STOR text och sa "det här är nåt för dej". Jag frågade den trevlige pojken om det fanns mobiler med STOR text till gamla, halvblinda styren som jag. Och vet ni vad han svarade....raringen!?
"Har du din man här? Herregud, du ser ju inte så gammal ut, jag skulle faktiskt kunna dejta dej om du inte vore gift!!!"
Var inte det väldigt rart sagt utav honom eller så var han bara halvblind han med!
Jag svävade som på moln ut därifrån och föreslog fika till hela mitt sällskap. "Ta vad ni vill ha, jag bjuder!"
Nåja, vi fikade och sedan åkte jag och Emilie hem. Nu sitter hon och leker med sitt nya inköp. Ska nog också köpa en ny telefon. Jag vet ju iaf vilken butik jag ska handla den i..hihi.

2 kommentarer:

  1. synd att du inte fick med han med skägget på bild. och vart är roffe på kvällsbilden?

    SvaraRadera
  2. Papsen hade gått och lagt sej!

    SvaraRadera