16 augusti 2009

Welcome to Sweden Emilie

Det var en förväntansfull och aningen trött familj som med en halvtimme till BA776 från London Heathrow skulle nå svensk mark (jag älskar att vara ute i god tid) hann med både en fika på norra Europas dyraste fik samt gå på blomsterjakt. Blommor fanns inte att uppbringa på hela flygplatsen, så det fick gå ändå.

10.50 gick dörrarna så plötsligt upp på ankommande, terminal 2 och här har ni henne!
Glad och lite trött efter en lång resa.



Familjen hade nu i sista stund svalt dom dyra kaffedropparna och kramkalaset tog vid. Efter ett besök på toaletten så var vi redo att åka hemåt.

En glad Emilie får äntligen efter nästan 8 veckor krama om den här killen. Som dom längtat efter varandra.
Resväskorna hann nätt och jämt in i vardagsrummet förräns dom första Forever21 kläderna var uppvisade. Storleken på påsarna gjorde att jag anade att här har det med all säkerhet lagts en och annan dollar i den butiken. Det visades sej strax att jag hade rätt!
Gustav tog det säkra före det osäkra och la sej i väskan. Ska hon iväg igen så ska jag med, tänkte han nog.
Jahaja! Första par skorna uppvisade......men inte dom sista om ni tror det!
Plagg efter plagg lades strategiskt i små högar på golvet. Klänningar i en, kjolar i en, tröjor i en osv. Familjen följde faschinerat det omsorgsfulla arbetet med högarna och undrade om hon någon gång skulle komma till botten av väskorna?! Det tog en rejäl stund, Rolf somnade redan efter tredje klänningen...(ointresserade karlar)


Här är skohögen. 6 par i olika färger, former och storlek
Väskhögen går inte av för hackor. Och då saknas det ändå en väska som Louise pappa tar med sej hem till Malmö om två veckor troligen fylld med lite mer kläder som inte "fick plats" typ.
Vardagsrummet ser numera ut som en filial till Forever21. Kläder överallt. Vi får se hur länge dom får ligga kvar, Pappa Rolf avskyr när det är grejer överallt. Men Gustav däremot han har blivit jätteduktig idag att liksom kryssa sej fram genom klädbutiken.
Vi fick mycket fina presenter hela familjen. Tack snälla Emilie!

1 kommentar:

  1. Oj Oj Oj vad man kan handla i detta land. Eller hur Ewa? Din väska var ju också ganska så proppfull. Tog väl ett tag att komma ner i botten på den också när du kom hem härifrån. Eller??

    SvaraRadera