26 augusti 2009

Catwalk i hallen

Ikväll var det modevisning på Ginstvägen. Ingen mindre än Emilie själv på den improviserade catwalken i hallen. Det var inte så mycket publik tråkigt nog. Kan bero på att vi inte annonserat tillräckligt. Vi har helt enkelt inte "nått ut" till folket. Men Gustav och jag var där och jublade och klappade händerna/tassarna vid varje klädbyte. Jag fick dessutom även agera både påkläderska (blixtlås i ryggen är knivigt) och fotograf. Gustav satt mest och tittade, jäspade och valde att gå ut redan efter första klädbytet. Den här läckra klänningen är från Forever 21, såklart.
Ytterligare en skönhet från favoritaffären. Skor från "jag vet inte". Kan vara Forever21 det med, lite osäkert.

Det här är "Nyårsklänningen 2009" . Bra med framförhållning Emilie! Ärvt av mamma, ja alltså inte klänningen utan bra framförhållning. Nyårsblåsan från........Forever21.


Liten läcker leopardkavaj och svart kjol. Allt från Forever 21. En fråga....fanns det bara EN affär i det där landet?!

Somrig, fin kjol och svart topp. Det med från samma butik. Skorna däremot är faktiskt köpta i Boston, dock lite för små...men herregud vad gör det, dom är ju vrålsnygga! Någon som har ett bra tips på "töjning" av skor??
När dom används så blir det inte att tänka på att ta av sig skorna...det tar en kvart att få på sig varje sko! Vad är det för fel på Crocs?


Ytterligare en kreation från Forever 21, svart blåsa. Kan vara kjol och topp också...
Små skor från Boston, men faaaan så snygga. "Kunde inte låta bli!" Citat Emilie.
Ja, det var en mikrobråkdel av inköpen i USA. Resten ligger nerpackat (nästan iaf) i resväskorna i väntan på att få komma hem till sin garderob på Thomsons väg 30 B, Malmö. Tror dom 20 kvadraten mer och mer kommer se ut som en Walk-in-closet!
Något som föll mina läsare i smaken??




1 kommentar:

  1. Jättefina kläder alltihop. Men hur i hela världen man kan köpa skor som är för små. Dessutom högklackat som bara det är obekvämt från start. Men men håller med. De är ju snygga. Ett tips är att gå till skomakaren och fråga om han på ngt sätt kan töja de?

    SvaraRadera