20 augusti 2009

Hejsan på er

Klockan är bara 11.00 och jag har redan varit en sväng till Bålsta. Anledningen till detta stolleprov var att Erika skulle klippa sej hos Monica 9.30.
Medans hon blev nyfriserad och 300:- fattigare passade jag på att handla lite på Ica. Bl.a färska frallor i olika sorter som jag nu precis har avnjutit i en sen frukost samtidigt som jag tittar på VM i friidrott på Tv-apparaten.
Jag var lite snål på inlägg igår. Här kommer en sammanfattning av kvällen:
Middagen igår var lite ihopplock, vi grillade kyckling och lite överbliven biff också, klyftpotatis och resterna av tzatzikin slank också ner. Glömde ta bild, kom på det försent när man typ hade svalt sista tuggan.
Emilie for till stán för att träffa någon (?!) och Rolf och jag bänkade oss i soffan för att kolla på friidrotten.
Erika och Gustav utövade fria aktiviteter.
Kl: 20.30 somnade Rolf, herregud vad trött han är. Jag börjar bli orolig, men det är klart han kliver upp 5.00 varje morgon det sliter nog en del på kroppen.
Sen kl 22.00 var det ju äntligen dags för Zlatan att debutera i sitt nya lag FC Barcelona. Vilken känsla för honom att springa in på sin nya hemma arena inför 95000 jublande fans.
Det var kul att få se honom på plan även om han bara fick spela andra halvlek.
När Emilie kom hem vid 23.00 så blev det the och mackor.
Somnade gott vid midnatt.
Idag vet jag inte vad jag ska fnula med. Emilie stack iväg till Jakobsberg för att luncha med Renée, Erika ska nog också iväg på något tror jag.
Det blir helt enkelt VM hela dagen för mej tror jag.

2 kommentarer:

  1. Du får komma hit och mysa med mig och Jonatan

    SvaraRadera
  2. Bodde ni bara liiiite närmare skulle jag mysa varje dag!

    SvaraRadera