16 augusti 2009

Diggiloo 2009, en sån kväll!

Så var det då dags för årets stora händelse! Diggiloo 2009. Camilla, Jessica och Marie ser så här förväntansfulla och ivriga ut. Vi har som tradition att ge Jessica denna helkväll i glada vänners lag i födelsedagspresent efter som hon fyller år den 12 augusti.
Vi hade beställt små?! ganska stora portionsbitar av mycket god smörgåstårta, till detta drack vi vin som jag inhandlat.Det har ni redan läst om. Vinet var mycket gott och smakade som äppeljuice, livsfarligt!
Kvällen hade en kunglig glans över sej.....Silvia tog med sej sin Kung och drog till Ulriksdals slott för lite headbangande till mycket bra musik. Showen började med att vi alla stod upp och sjöng Kungssången. Oj, vad jag trivdes!!!
Sen helt plötsligt dyker den här människan upp! CAROLA! Oj , nu blev jag till mej i trasorna vill jag lova.
Carola och Kicken försökta hitta sina platser men herregud folk överallt och journalister och Gud och hans moster!
Vi åt även ost och kex, men tyvärr så började det regna så mögelosten blev ganska lättbredd på kexen. Men vad gör det en kväll som denna?
Artisterna var mycket bra! Saknade dock "min" musikgenré....schlager! Inte så mycket som det brukar, typ bara "Högt över havet" med Arja. Den diggade Silvia med i så lilla röda hatten for nästan på sne!
Efter showen reade vi ut resterna för 5:-. Var inte någon som gick på det men den här killen fick sej iaf lite ost och kex. Han var så nöjd och framförallt glad! Han hette Gustav btw.
Snälla Rolf skulle hämta oss. Här står vi i regnet och gör en enkel nykterhetstest med väldigt blandande resultat.
Jessica skulle fortsätta partandet på Blue Moon Bar medan vi övriga längtade hem till sängen.
Vaknade i morse....hör på den här: UTAN VARE SEJ DUBBELSEENDE ELLER HUVUDVÄRK! Måste berott på regnet eller vad tror ni?

Nu så sover hela familjen. Trötta, jetlagade m.m. Emilie är hemma men om detta blir det mer om senare, ska också passa på att vila nu när resten gör det.
Heeeeej då!

3 kommentarer:

  1. Ha Ha Förstår att kvällen är räddad när självaste Carola dök upp. Kunde ju inte ha blivit bättre. Jo då förstås att kungen och Silvia också var där. Hela eliten samlad på ett och samma ställe,

    SvaraRadera
  2. Det låter ju nästan som en dag i Bro. Hela kändis eliten på ett och samma ställe. =D

    SvaraRadera
  3. Tjoo ba! Var inte orolig, du har dina läsare kvar. Lite snärjigt att hinna med att kommentera alla bloggar bara, nu har man ju börjat jobba å vardagen är på plats med alla sysslor och pysslor.

    SvaraRadera