31 juli 2009

31 juli och det 13 grader ute!!!


Godkväll mina vänner!

Eftermiddagen gick i stillhetens tecken iaf för mig. Rolf skulle leka med sin kompis Niclas, dom skulle ev. ta en tur med båten. Han packade kylväskan med diverse olika ölsorter.
Jag och Gustav valde att vara hemma, hade lite tvätt och sånt att fixa med. Sen var det ju simning på TV också.
Största anledningen till att jag var hemma var att Emilie skulle ringa mellan 14-15 eller 8-9 på morgonen på amerikansk tid.

Och det vill man inte missa! Har inte pratat med henne så värst många gånger och Erika har jag bara pratat med 1 gång på 1 månad....jobbigt!
Men 14.50 på utsatt tid ringde hon då, vi pratade säkert 20 minuter. Hon berättade bl.a dom skulle åka och bo i någon stuga i vildmarken i helgen.
Jag tänkte genast på filmen "Sista färden"....läskig. Undrar om det finns grizzlybjörnar där?
Annars var allt som vanligt bra med henne. Bara två veckor kvar nu, nästa helg kommer bli spännande då blir det New York med mellanlandning hos Sventa i Groton.
Bara han nu hinner dammsuga....hihi.

19.00 var således maken hemma helskinnad. Trodde ett tag att han skulle komma hem drunken eftersom vädret hade blivit till det sämre, med kraftig blåst och så.
Men icke han stod i hallen och undrade var vi skulle äta idag!? Var inte vad alltså??
Kocken ville bestämt äta ute idag igen...ååå vad jag gillar det!
Vi åkte mot Kallhäll och tänkte äta på House We, den mycket trevliga Thai/vietnamesiska restaurangen där vi lagt en och annan krona under åren.
Men röd lapp på dörren indikerade semesterstängt.
Dags att gå in på plan B.
Plan B hade vi ingen men åkte hemmåt och stannade i Kungsängen Centrum.
Sen kan man inte bestämma sej för Golden Cave eller Alexandra....så där stod vi ett tag och velade. Det bidde Golden Cave.
Först satt vi ute men det blev för kallt så då flyttade vi in. Där inne träffade vi lilla Viola och söta Nova som också hade valt Golden ikväll.
För er som inte känner dom så är Viola Jessicas mamma och Nova är Jessicas äldsta dotter.
Jag var snabb och gjorde reklam för min oerhört populära och intressanta blogg. Så har jag tur så kan jag snart lägga till dom som trogna läsare!
Jag åt Husets Toast (se bild) och Rolf åt en räkcocktail till förrätt och Club Sandwich därefter.
Kocken var för dagen klädd i .....ja honom såg jag inte men jag hoppas han var hel och framförallt ren!!!

Nu är vi hemma igen, kollade på termometern det är 13 grader!!! Fattar ni, det är för bövelen höst nu!
Ikväll blir det nog Tv-tittande. Imorgon ska jag skjutsa Micke och Ingrid till Arlanda. Och senare på dagen sticker Bitte och jag in till stan och kollar in Prideparaden. Det är jättekul att se den, och sen så spelar dom så bra musik.....schlager!
Ha det bra vänner
Godnatt inom kort!


1 kommentar:

  1. Jag ska påminna Sventa om dammsugningen innan Emilie och Louise kommer. Men föressten så tror jag inte det behövs. Han kommer nog att både dammsuga och bädda rent i gästsängen åt de.
    Låter himla kul med Pridefestivalen. Har aldrig varit inne då men skulle gärna vilja ngn gång.

    SvaraRadera