7 juli 2009

Dagens Rolfmiddag


Kvällen förflöt utan några större upphetsande incidenter. Dagens middagstips kommer ikväll för ovanlighetens skull från Rolf.
Idag gjorde han fisk-i-folie, han la färskpotatis, piggvar, sparris (inte i kors den här gången), citron, dill och ja, vad vet jag!?
Sen plats på grillen i 15 rejäla minuter, och vips så var det klart! Det var bara att öppna det lilla paketet och äta. Ser kanske inte så gott ut på bild men det smakade delikat!
Till det grillades det även grekiskt lantbröd.

Jag tittade lite på Michael Jacksons minneshögtid från LA. Ja, det var pampigt men nästan lite makabert...ligga där i en guldkista på en arena stor som Globen.
Dessutom hörde jag att han ska begravas utan hjärna??? Ursäkta mej lite nu, men när jag ska begravas ska jag fasen ha alla delar med mej i kistan!

Idag var det Allsång på Skansen. Roland Järverup med sitt dansband Rolandz uppträdde. Mycket roligt!
Magnus Uggla gjorde också ett roligt framträdande. Liksom Caroline af Ugglas som sjöng Snälla,snälla. Jag gillar den låten mer och mer!

Maken tittar nu på Morden i Midsommer, Gustav jamar och verkar allmänt uttråkad.

Emilie ringde idag! Det var kul, hon hade varit med Ulla på jobbet som är fastighetsmäklare där.
Allt verkade bra med henne lät det som. I helgen ska dom åka till Boston och bo på hotell. Det blir nog en del shopping då kan jag tro.

Nu åskar det lite långt borta, gör inget för jag ska hoppa i säng snart.
Vore kul med lite inlägg från mina 2(?) läsare....

Kram och godnatt världen

1 kommentar:

  1. Känner mig träffad där du =) Jag tror att jag är en av de två. Det är kul att läsa, du är en kanonbloggare Ewa! I morgon ska jag kika igenom bloggen lite noggrannare, det ska ju regna sägs det, så då finns det tid. Nu visar klockan sen timme och jag ska sussa kudden. Förresten...det där med huvudvärk å procentstyrkan på vinet...jag tror inte det har någon matters. Jag tror det är det röda vinet som är skurken å någon viss typ av druva. Hoppas vinet smakar och att värken uteblir =)

    SvaraRadera