9 juli 2009

Hackihälen på Blondinbella!

Vill på detta sätt hälsa nytillkomna läsare välkomna till min högintressanta blogg! Renée och Jessica Carlsson.
Tack för alla fina kommenterer, hade 5 st olästa nu. Kan tänka mej hur jobbigt det måste vara för Blondinbella att läsa alla sina kommentarer, tror hon får fler än 5.
Men snart är gråewa ifatt! Eller det kanske blir graewa?!
Nu är ni ett glatt gäng på ca 15 kvinnor som följer mej i min skyddade verkstad.
Har precis tittat på Sommar med Ernst, vilken kille!
Såg ni när han gjorde den där skaldjurstårtan? Asså den ska jag göra i helgen, det var räkor, fisk,potatis,stenbitsrom och allt möjligt gott och som vanligt väldigt nyttigt.
Förresten den ska jag inte alls göra i helgen, nu ljuger jag. För på lördag ska jag ha partaj med mina nya kollegor och på söndag har jag med all sannorlikhet huvudvärk. Eventuellt en och annan uppkastning också kan tänkas. Återkommer med resultat söndag eftermiddag.
Men jag hörde av en vikarie jag jobbade med i helgen att det bästa botemedlet mot baksmälla var, förutom att ge sjutton i att dricka....allergitabletter!
Då borde ju jag verkligen inte bli bakis eftersom jag äter allergitabletter som andra äter Läkerol!
För er som mot förmodan har glömt hur Renée ser ut kommer här en liten bild. Söt va? Hon är sej på pricken lik! (förlåt Renée)
Kram till mina vänner


2 kommentarer:

  1. Jag kollade också in Ernst och skaldjurstårtan. Fast jag begrep aldrig riktigt hur han fick den ur formen - hel ur formen nebar jag. Röran såg så lös ut tyckte jag. Ngt moment visades inte, eller också föll mina bruna igen en stund.
    Jag träffade Renée på gymmet i dag, tkr bilden påminner om uttrycket i benpressen =))

    SvaraRadera
  2. Jag sa på en gång att den där röran kommer ligga som en blaffa på tallriken! Tror han fuskat med nåt faktiskt!

    SvaraRadera