22 juli 2009

Dreamteam is back

















En härlig känsla och oj så kul!
Tänk att jag äntligen efter 1 år av falska anklagelser, lögn, psykiskt lidande m.m får jobba med min bästa vän igen!
Känns jättekul!
Det var en mycket märklig känsla första natten tillsammans, Jessica och jag jobbar igen men nu i en annan kommun. Vi har som vanligt mycket kul och arbetet flöt på som det alltid gör när vi är igång!
Nu har vi gått vidare och kommer aldrig mer jobba i Upplands-Bro kommun. Och det är ju synd för dom.
På måndag får vi dessutom vårt skadestånd utbetalat, vi segrade över kommunen men framförallt över vår sjuka chef som drog igång hela cirkusen. Sjukare människa får man leta
efter!

4 kommentarer:

  1. Åh vad jag blir glad för din skull Ewa! Sorry Upplands-Bro, ni har förlorat två utomordentigt duktiga medarbetare. Inte är det första gången heller, skulle kunna rada upp några personer till här som slarvats bort tidigare, som never ever aldrig mer kommer igen. Hoppas iaf att det nu är sista gången som duktiga människor lämnar kommunen pga av inkompetent ledning och galna chefer. Kramar till er och hoppas ni kommer att ha det jätte bra tillsammans på er nya arbetsplats.

    SvaraRadera
  2. Än en gång grattis till dig och Jessica som efter mycket slit och lidande fick rätt och vann. Bravo. Kanske dags att man ser över situationen med sina inkompetenta chefer i denna kommun.

    SvaraRadera
  3. Heja morsan!!
    ps, såklart dig Ewan!! :D

    SvaraRadera