30 juli 2009

Kunde vart i Oslo nu....

Hejsan! Jag ber om ursäkt för att inte blogginläggen stått som spön i backen idag. Men idag har vi varit på rull hela dagen nästan. Men först måste jag berätta om något som idag kunde blivit väldigt kul!
När jag vaknade i morse så hade jag två missade samtal från Carina Levin (för er som inte vet, så är Carina en av mina trognaste läsare), hon hade pratat in på mitt mobilsvar.
Hon skulle vid 9-tiden flyga till Oslo för ikväll gå på Madonna-konserten med Lindah.
Nu hade hennes ordinarie resesällskap tydligen bangat på morgonkvisten (hur man nu kan göra det?) så då ringde hon till...ja, ni vet vem...MEJ!
Nu var det ju lite ont om tid, planet skulle gå om en halvtimme och jag var nyuppstigen sen 3 sekunder.
Hade självklart hängt med om jag haft lite mer tid på mej! Men att stressa är inte min grej.
Så just nu sitter dom där, med tusentals andra och väntar på Madonna!

Så istället för morgonflyget till Oslo blev det bilresa mot okänt mål. Dom resorna gillar jag mest, Rolf kör och jag sitter som en fågelholk bredvid och utbrister små fåniga tillrop som t.ex ; "Där ligger Odengatan" "Oj, vad mycket kineser det är i stan idag" "Har vi tid med ett lunchstopp?"
"Jag är kissnödig" "Akta, det är rött!"
Vi åkte iaf och tittade på en massa båtvarv typ i Karlberg tror jag, vidare in mot gyttret i city, Spånga m.m. Förresten kunde jag inte gå ur bilen och titta på båtarna för jag var sååå kissnödig.
Dagens lunchstopp ägde rum på den exklusiva hamburgerrestaurangen Max mitt emot Ikea.
Jag åt Friscomål och Rolf Suprememål. Rolf betalade! Trevlig kille det där.....
Sen åkte vid till Ikea för att jag tycker att det verkligen är dags att köpa nya madrasser till våran säng. Jag får så jäkla ont i ryggen och det är inte bra, känns som man har en galge i ryggen när man kliver upp. Oskönt är bara förnamnet.
Borde verkligen kosta på oss nya nu när vi börjar bli gamla och kroppen börjar säga ifrån.
(lät lite deppigt va det där?)
Men Ikea en semesterdag med halvtaskigt väder visade sej inte vara någon bra kombination. Herregud, vad folk. Vi valde att gå ut nästan meddetsamma, tar det någon annan gång...kanske.

Tillbaka till hemmets trygga vrå och en kelsjuk katt som tyckte att vi varit borta alldeles för länge. Fikade och sedan vilade vi lite. Blev plötsligt drabbad av John Blund igen. Det är inte klokt vad han ränner här den där JB!

Nu har vi varit i Bålsta på Ica och handlat lite mat. Men detta blir det i ett senare inlägg.
Hej på en stund

1 kommentar:

  1. Synd att du sov och inte hörde när Carina ringde. Det hade ju varit skitkul om du kunnatfölja med.

    SvaraRadera