31 juli 2009

Grattis Manya 3 år

Hej på er! Idag är det fredag, om ni inte redan visse det. Vaknade tidigt, 7.40! Herregud vad skulle jag upp då att göra?
Lille Rolf förmodar jag var på sin motionsrunda. När han kom hem igen efter 2 timmar hade jag hunnit med att både somnat om lite och ätit frukost.
Idag fyller världens gulligaste unge Manya 3 år. Ringde till henne och gratulerade. Hon berättade ivrigt att hon minsann var TRE år och att Nova åt en macka och att mamma gjorde en tårta.
Ska åka och gratta henne en annan dag, idag har dom säkert fullt upp med kalas för släkten. Sen ska Jessica jobba inatt och hela helgen så hon behöver ta det lite lugnt flickebarnet.
Skulle lagt in någon bild på Manya här men jag har ingen i den här datorn som är Emilies. Alla mina bilder finns i "stora" datorn som för tillfället är kaputt!

Japp, det var väl allt så långt!

1 kommentar:

  1. Tack för den fina gratulationen här på bloggen och allt! Hinner ej kolla så ofta man skulle önska, då det känns som man är på arbetet eller sover hela tiden! Du skulle ju ha kommit förbi igår, du är ALLTID välkommen till oss! PUSS

    SvaraRadera