19 juli 2009

Slösöndag




Efter dagens intensiva aktiviteter så intog jag viloläge i väntan på att kocken skulle bli klar med middagen. Kocken var idag iklädd fejkskjorta från Levis, tror inköpt i Thailand för many years ago, kakifärgade Dressmanshorts , trasiga fejkHugoBoss-strumpor inköpta på
Turkiska Ullared -07. Köpte säkert 50 par fejkstrumpor till maken och dom har hållt bra, tills nu.

Min storebror kom på oväntat besök för att "titta i datan" som han säger. Skaffa dej en egen muttra jag.
Gustav har sovit hela dagen....han har väl haft tråkigt när vi varit på utflykt.

Dagens middag bestod av en liten förrätt bestående av......SILL! Otacksamma kvinna tänker ni nu....Skoja, det var gott och sen var det ju så otrooooligt länge sen vi åt sill.
Sen grillade vi entrecote som fanns kvar sen i går. Vi handlade en rejäl bit som räckte till två middagar. Så middagstallriken var en repris sen igår, busa därför till det hela och tog en bild på när köttet grillades på grillen istället.

Rolf tog sej en uppfriskande cykeltur efter maten medans jag tog mej en kopp kaffe och en rejäl skopa stracciellaglass. Har ni testat den?
Hann med och sova en stund också innan mannen i mitt liv plötsligt stod där i dörren igen och mitt hjärta det smälte. Det var väl ändå fint skrivet?

Nu har vi tittat på Per Morberg i "Vad blir det för mat?" Han är en skön kille, kunde vara mitt tredjehandsval faktiskt. Men jag har ju redan en egen kock så jag behöver ingen annan.

Nä, men nu blir det nog inte roligare än så här. I morgon ska Rolf jaga polacker igen och jag jobbar också denna vecka.


Ha det så bra vänner!

1 kommentar:

  1. Vilka är de två førsta valen?
    Mamma gissar på Martin Stenmark och Henke Lundqvist.

    SvaraRadera