12 juli 2009

Segsöndag



Som ni har väntat!! Men nu är eran favoritbloggare i alla kategorier här igen! Grattis till det, high five!
Förmiddagen var det stiljte på aktivitetsavdelningen. Gustav och jag tog oss en tupplur. Jag tog ett kort på Prinsen när han ligger emellan mina ben på pläden. Pluttfisen mammas!





Roffsingen hade fått i uppdrag att hämta våra kära grannar på Arlanda. Var egentligen min uppgift, men jag har som policy att inte köra bil dagen efter alkoholintag.
Som grädde på moset fick han p-böter på 700:-
Stod 14 minuter för länge. Detta beroende på att bagagebandshelvetet brakat sönder och allt tog väldigt lång tid.





För att röra på fläsket lite så tog vi bilen till Sigtuna, eller Sipptuna som Emilie sa när hon var liten. Där fikade vi på Tant Brun. Rolf slog på stora trumman och beställde en räkmacka som var slut. Då beställde han en skinkmacka som var slut. Då beställde han ett wienerbröd som var.....slut! Då beställde han....ingenting stackarn.
Jo, en kaffe förstås.
Jag däremot smaskade i mig en nyttig äppelpaj. Tror säkert att den som i USA innehåller "No fat" och "No sugar".
Sen gick vi en romantisk promenad i månskenet, (gick ni på den?). Vi gick förbi Rådhuset där ett väldigt fint och påkostat bröllop ägde rum för 20 år sen. Närmare bestämt den 9 december 1989.
Idag blir det inget middagstips, tyvärr.
Vi kopierar gårdagskvällen och äter rester. Vi kopierar dock inte gårdagens drinkar. Dom fick vi tillräckligt av igår, men satan vad goda dom var.

Mer MOOOOOJITOOOOOOOOOOOOO till folket!
Men varför ska myntan var så dyr?
Nu är maken i gång med 3-sekunders zappandet. Jag tycker vi kan titta på "Vad blir det för mat" nu 20.30. Får se om han hunnit igenom alla kanaler tills dess.
I morgon är det måndag ifall någon hade glömt det och jag har semester!
Over and out





























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar