15 juli 2009

Sightseeing i 120 knyck

I morse sov jag ända till 9.00. Var trött efter allt firande igår. Rolf var på jobbet en stund för att sätta polackerna och andra slöhögar i arbete.
Han kom hem vid 12.00 och undrade vad vi skulle roa oss med idag. Vi kan väl åka båt och bada lite, sa jag. Vädret var varmt ca 25 grader och solen sken faktiskt. Men då svarar karln......"Nä, men kan vi inte åka ut och kolla lite, tänkte åka till Toyota och provsitta bilar"
Han har väl aldrig tackat nej till en båttur. Jag är chockad!
Vi bestämde således att åka till Rissne och klämma på Toyotabilar. Rolf gick ut och satte sej bilen och var startklar, jag skulle bara klä mej anständigt och försöka mej på nr 2. Blev stressad av att han satt i bilen så jag glömde mitt viktigaste instrument...kameran!
Därför gott folk kan jag inte visa er några högintressanta bilder från dagen.
Vi åkte till Rissne och tittade på fina bilar. Sen skulle vi fika någonstans. Det bar av mot Stockholm. Ja, herregud så mycket folk det var där! Turister i massor. Gick inte att hitta någon bra parkering.
Vi hamnade till slut på Valhallavägen där vi istället åt lunch på Restaurang Tullfritt. En korvkiosk i hörnet Valhallavägen/Roslagstullsvägen.
Meny 3 resp. Meny 19 intogs stående, lutande, lite lätt nonchalant mot bilen på Valhallavägen.
Kaffe drack vi när vi kom hem och sen har vi faktiskt vilat lite också, det är jobbigt att ha semester!

3 kommentarer:

  1. Ni e ju lite knäppsiga, kolla bilar när solen skiner =/ Å på Toyota av alla ställen! Om det hade varit folkvagnar eller ngn häftig gammal amerikanare åtminst, så hade man ju hajat det hela :0)

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet Carina! Jag är fortfarande chockad att han hellre ville titta på bilar än åka båt.

    SvaraRadera
  3. Tycker du ska ta en trip till Oslo på semestern

    SvaraRadera