26 juli 2009

I dag har vi haft 4-års kalas!

GRATTIS GUSTAV
Idag fyller våran älskade Lurventuss, Prins Gustav, Bullen, Prinsepojken, Mammas bebis ja han har många namn och han lystrar till alla 4 år!
Vi tänkte först skjuta upp kalaset till Erika och Emilie kommit hem, men jag var orolig att han skulle bli ledsen så vi hade ett litet kalas idag. Vi kör ett kalas till i augusti, nemas problemas!

Ingrid och Micke kom med fin och ätbar present i en silverpåse. Det var en fin skål formad som en fisk fylld med räkor. Oj, vad gott det var. Och dagen till ära fick Gustav äta på bordet.

Vi bjöd på räkbomb som Rolf köpt på Ica i Bålsta, men han köpte till lite extraräkor som han skalade och toppade bomben med.....
Gustav hade till lunch idag fått piggvar, det gillade han. Piggvaren blir Dagens middagstips men det blir senare inlägg om jag hinner.
Vi bjöd även på wienerbröd och kaffe. Men det ville inte Gustav ha. Han var rejält mätt efter både piggvaren och en hel skål räkor! Han drabbades av sin trötta period och la sej på favoritstället för att ta sej en tupplur.
Ingrid sjöng rart "Ja må du leva" och kliade han lite bakom örat.




2 kommentarer:

  1. emilie i amerikat26 juli 2009 kl. 20:25

    Min fina kisse!! langtar sa att jag dor efter honom!! =(

    SvaraRadera
  2. Grattis Gustav önskar oss lite längre ner på gatan!!

    SvaraRadera