23 juli 2009

Dagen började lamt

Dagen började tråkig och tom, precis som min plånbok så här dagarna före lön. Men det blev bättre framåt eftermiddagen. Men jag tar allt från början, ni vill så gärna höra eller?
Idag vaknade jag 11.00 ( Jag veeeeet Carina!) tror faktiskt det beror på dom två glas vin och den stadiga rakkabajsaren i form av martini som intogs på M/S Nari igår kväll.
Idag hade Rolf sin TRD, eller tysta Rolf dagen. Då säger han ingenting....svarar bara på tilltal om man ställer en fråga.
Sju korta meningar fram till 15.00 klämde han iaf fram. T.ex: "Bara kaffe", "Ska´ru med till Lotta", "Jag sitter här..... det blåser". Vi åkte till Sigtuna och fikade i hamnen men det blåste så mycket så vi åkte under tystnad hem igen. Men innan dess hann jag ta ett kort på en fin båt med ett fint namn.

Väl hemma ringde Rolfs syster Lotta, hon ville ha lite goda Rolfråd inför hennes stundande badrumsrenovering. Vi åkte till henne och hennes tre lurviga katter. Men nu ska ni veta att Rolfs TRD var över. Skönt, nu pratade han på med ca 110 nedslag i minuten. Vi fikade gott kok-kaffe (kokkaffe?) och kliade Simba, se ovan.
Den här lurvtussen heter Herman Bergman och är en renrasig skogskatt. Söt!
Det här är Mozart 16 år. Han drabbades nyligen av en stroke! Men nu håller han på att repa sej. Nu är det bara svansen som inte hänger med, utan hänger rätt ner bara.
Ha,ha kom och tänka på min älskade pappa som när man frågade honom hur är det? Så svarade han oftast " Jo, tack den hänger rätt ner och luktar illa" Lilla pappa......du är söt!.
När vi åkte från Lotta var det middagstid. Eftersom jag dessa veckor saknat och längtat efter PASTA så provade jag att köra en skenmanöver! Det visade sej att det funka! Vi hamnade på Alexandra i Kungsängen! Bra!
Rolf åt parmesanöverbakad gös med......pasta...nej skoja, POTATIS (som var pressad) förstås eftersom han inte anser att pasta är mat.
Jag åt Pasta de Casa. Med oxfilé, chaminjoner m.m. GOTT!
Hann precis hem till Sommar med Ernst som vi nu tittar på, samtidigt som jag bloggar!
Gustav verkar en aningen uttråkad just nu. Han jamar och vankar runt. Ska busa med han nu.
Ha det gott mina vänner.

2 kommentarer:

  1. Oj oj oj Ewa, om du visste hur mkt glädje din blogg ger oss. Nu har vi skrattat så tårarna rinner, alltjämt medans jag högläser för gubben min som ligger i soffan här bredvid. Du är bara bäst. Jag säger som Lindah; Lova att du aldrig slutar blogga!Kramiz

    SvaraRadera
  2. varfor sa fa inlagg idag mami? sista inlagget vis atta kan ju inte vara sant. Maste bli ett till kanske? jaja puss fran ameikat

    SvaraRadera