27 juli 2009

Jag överlevde

Ja, då överlevde jag tandläkarbesöket den här gången med. Men det var nätt och jämt vill jag lova....
Pulsen gick i spinn och konstiga tankar i huvudet som.... jag dör, jag får ingen luft, vem ringer dom och berättar att jag har dött när dom inte vet numret till mina anhöriga?
Sen gav jag mej fasen på att jag skulle fixa det! Tänkte ..
SKÄRP DEJ KVINNA!
Och så gjorde jag det, började titta på den fina affischen som sitter i taket som man kan vrålglo på. Säkert uppsatt där för att vi psykfall ska bli distraherade. Det är ett motiv som visar ett alplandskap. Den stirrade jag på och låtsades att jag gick där och sjöng så det ekade bland alptopparna och att Gustav skuttade runt med mej på alptoppen och jagade fjärilar.

Vill påpeka att jag absolut inte är rädd för att det ska göra ont, utan jag är mer rädd för att jag inte får luft, att jag ska kvävas, får ner massa grejs i halsen m.m.
Tyck vad ni vill men det är jobbigt! Men ni får tycka synd om mej.....

Tog av förklariga skäl inte med kameran idag. Fanns kanske inte så mycket att ta kort på av intresse...om ni fattar.



Snart middagstipset!

2 kommentarer:

  1. Tycker i alla fall att du kunde tagit kameran med. Ett litet kort på den schlagersjungande tandläkaren kanske och sen hade ju hon kunnat fota dig i tandläkarstolen också med alla grejor och slagnar. Eller???

    SvaraRadera
  2. Jag tycker iaf lite synd om dig Ewa =/. Det måste vara jobbigt att känna så där när man ska gå till tandis. Förhoppningsvis så blir det väl inte så ofta iaf =)

    SvaraRadera