9 september 2009

090909

Sovit hyfsat inatt. Gick och la mej strax efter tolvslaget, hade svårt att hitta min favoritsovställning men tillslut så somnade jag gott i "framtida suparläge" eller framstupa sidoläge som det heter. Nej, förressten det heter "stabilt sidoläge" kom jag på, gick någon snabbkurs i akutsjukvård på jobbet för några år sen och då hette det tydligen "stabilt sidoläge".
Man kan verkligen undra varför vi som jobbar med gamla och skruttiga fick gå en kurs i akutsjukvård?! Det är väl bara typ att stänga igen dörren och gå därifrån.....och vänta....(skoja bara!)
Jag hade precis somnat när lilla Gustav tyckte vi skulle ha NÖF-tid. Rart av honom tycker jag men klockan 1.11 på natten?! Mamma vill sova då. Då gick han ut i köket och tröståt i stället och sen ville han gå ut. Han smög, platt som en pannkaka ut på trappan för att försäkra sej om att den stora otäcka vovven hade gått hem.
I morse gick jag upp alldeles för tidigt 07.25, vinkade av Erika och intog soffläge för att kolla lite på Nyhetsmorgon. Men jag har så svårt för den där kvinnliga programledaren Jenny Östergren så jag zappade över till 5:an istället och tittade på Vakna med The Voice.
Klockan 08.20!!! ringer telefonen och en hurtfrisk norrlänning tycker att jag ska anta hans "otroliga fina erbjudande" om en halvårsprenumeration på tidningen Hem&Antikt, man får också en mycket användbar förvaringskorg till ett billigare pris..."bara" 199:-, och det bästa med allt....dom BJUDER på frakt och påååårtååååå. Men för bövelen det heter väl PORTO!
Nej, tack det vill jag inte ha! Varför då? hugger norrlänningen!
Ska väl du skita i...men jag bet mej i tungan!

Usch, jobbig start på den här annars roliga dagen 090909!!! Toppar upp festligheterna med ett tandläkarbesök också kl: 14.00! Det gillar ju jag!
Och senare ikväll är det ju fotboll igen, heja Sverige! Och Idol.....
Sen har man vart med om så mycket festligheter på eeeeen och samma gång att man kan gå i ide resten av hösten.

Nu ska jag äta Karlssons limpa från Coop.

2 kommentarer:

  1. hahaha, roligt skämt om gamlingarna!! skrattade högt framför datorn! din blogg är så roande, ett guldkorn i vardagen!

    SvaraRadera
  2. Tack Hanna! Det var fint sagt, nu blev jag glad!

    SvaraRadera