15 september 2009

Vet inte vad jag ska skriva för titel?

Hej hopp! Sov som en stock till kl: 14.36, då jag vaknade av att Gustav försökte öppna ytterdörren. Gick inget vidare eftersom den var låst och han har inte fått börja med hemmanyckel än eftersom han bara är 4 år. När jag öppnade dörren stod också två andra för mej välbekanta ansikten och ville in. Ja, iaf den ena ville in, den andra skulle till plommonträdet. Det var Erika och mormor som kom samtidigt! Vilken högvinst! Mormor skulle som sagt till plommonträdet och plocka lite till sej själv och en kompis till henne.
Erika hade varit i stán med Frida och ätit sushi.
Erika och jag har också plockat plommon. Dom är så goda, men man får akta sej så man inte stoppar i sej för många för då kan det få jobbiga efterföljder, typ diarre och pruttanfall.
Men det är det värt, det är ju en kort säsong på plommon!
Förra året hade Erika maximal otur när hon år plommon.Hon fick 3 st på raken som det bodde små maskar i, blääääää! Så nu tar hon det säkra före det osäkra och skär plommonen i små bitar innan intagandet.
Dages middag var idag kyckling i tomat och basilika lättcremefraiche, ris och lite runda, gröna ärtor. Rolf fick naturligtvis potatis från igår uppstekt. Ni vet: potatis=basföda, ris=ingen mat.
Efter maten fick jag återigen mej en funderare....Rolf satte sej nämligen vid köksbordet med kaffekoppen och började läsa Hänt Extra! Han som hatar allt vad sådana tidningar heter!
Han börjar bli som en vanlig människa....surfar, läser skvallerblaskor. Han läste högt också." Vet du att Lill-Babs är förlovad med Little Gerhard?"
Neej, hade jag faktiskt inte det blekaste aning om, men tack för upplysningen.
Han är förkyld stackarn också...kan bli jobbigt.
Nu ska jag trycka igång en kopp kaffe till mej och sen blir det TV-tittande tills jag ska åka till jobbet.
Tråkigt men informativt inlägg det här.
Hej då, hörs i morrn!


2 kommentarer:

  1. Va är hon verkligen förlovad med Little Gerhard???

    SvaraRadera
  2. Åhhh, såna smaskiga plommon hade vi också på Ginstvägen!!! Saknar dem nu =(

    SvaraRadera