16 september 2009

Lugn eftermiddag

Tjohooooooo från Broooooooo!

Jag har sovit gott som vanligt, har inga större problem med det. Tack och lov. Jag har ju för fasen svart bälte i att sova. Vaknade utvilad och kissnödig kl: 13.50. Efter lite kaffe och en skiva Karlssons limpa och lite goseligos med Prinsen som var såååååååå gosig, herregud han hade varit ute från 8.00- nästan 14.00, så drog jag igång datorn.

Blev så glad att Anonym hade lagt ner ett oerhört stort jobb att skriva en hel faktaruta om Lill-Babs och Little Gerhard. Tack, mycket snällt att du orkar bry dej, men nästa gång behöver du väl inte vara så anonym?

Annars så har jag inte gjort direkt något upphetsande. Kollade på Kändisdjungel i repris. Men va fasen är det för trams? Ett gäng B-kändisar ( kanske t.o.m C-kändisar) som sitter i ett fejkat djungelläger och gnäller. Jannike Björling och den där hovreportern Catarina Hurtig gnällde mest, tror inte att dom har alla indianerna med i kanoten faktiskt.
Jag har pratat med Emilie ett par gånger också. Hon hade tråkigt. Men i morron kommer hon hem över helgen. Det ska bli kul. Vi längtar efter henne allihopa.

Lovade er att jag skulle informera om jag hittade något mer "Värdelöst vetande" skrivet i Hänt Extra. Och här kommer det.........Under rubriken ExtraExtraExtra står det att läsa " Daniels operation innebär att tillhör en riskgrupp!"
Okej, vad bra för Boxer-Robert att han kommer bli vaccinerad bland dom första när vaccinet anländer till Sverige.
"Runar blir pappa igen!" är en annan rubrik under ExtraExtra.

Dagens middagstips kommer i ett separat inlägg då jag idag har valt ett litet annorlunda redovisningssätt.
Håll ut!

1 kommentar:

  1. Tack så mycket. Då är jag uppdaterad på lite skvaller då. Känns alltid bra.

    SvaraRadera