26 september 2009

Säg hej till världens bästa Erika!




Godmorgon kamrater!
Tror nog att alla ni redan varit uppe en rejäl stund och även fått i er både frukost, lunch, eftermiddagskaffe och kanske även en frukt.
Medans jag nyss tryckt till mej en kopp kaffe för att försöka kicka igång det här gamla tröskverket till kropp och knopp.
Nattens arbete gick i "Jag-kan-inte-sova-tecknet" eller "Nu-är-jag-vaken-tecknet" vet inte vilket jag föredrar, men herregud pensionärer! SOV på natten!
Det var stundtals ett himla hallaballoo på gammelfolket, tur att inte alla höll igång utan dom flesta låg tryggt sovande i sina sängar utan att göra för mycket väsen av sej. Mycket bra!
När jag kom hem imorse och tittade in i tvättstugan (klassad som krigszon) så var det en alldeles röd tvätt som lyste igenom luckan på tvättmaskinen.
Hjälp, nu har maken tvättat sin nya fina röda skjorta från USA, säkert med kläder i någon annan kulör.....
Men jag blev djupt imponerad när jag såg att det var BARA röda kläder i maskinen. Mycket bra Roffsingen, med tanke på att han har ett (?!?) litet handikapp, nämligen färgblindheten!
Annars så har jag inte så mycket att förtälja er så här på lördagseftermiddagen.
Men två små, rara bilder på min finaste Erika kan jag iaf bjuda på. Varsegod!
Ikväll så ska jag inte jobba, jag har ett byte med Anna så jag har redan jobbat hennes lördag.
Det blir till att åka till teatern och sälja kaffe. Hoppas det kommer lite fler i publiken, igår hade det bara varit 22 st!
Mer bloggande senare ikväll, håll ut!

3 kommentarer:

  1. Men herregud bara 22 st. Fasiken vad folk är tröga på att gå ut och kolla när ngt ställer upp och ordnar ngt. Fy skäms på alla som inte går och kollar.

    SvaraRadera