24 september 2009

Regn och rusk

Hej på er!
Idag har jag haft en riktig slödag för ovanlighetens skull. Annars brukar jag ju hålla igång från tidiga morgon till sena kvällen. Sitter sällan ner på hela dagen....
Men idag var det annorlunda. Vädret var piss 9 grader och regn och blåst och kallt som i ett isbjörnrövhål. (Citat från Johan Glans.)
Frukost åt Erika och jag sent vid 10.30, sen gick Erika upp till sej för att vila sin onda rygg.
Jag råkade gå förbi datan och sen var det kört. Kom på att jag inte sett ett enda avsnitt av det omtalade "Svenska Hollywoodfruar" så jag var bara tvungen att kolla på första avsnittet på TV 3 play.
Haha, vilka lirare Anna Anka och dom andra damerna. Dom tycker alltså att det är ett heltidsjobb att vara hemmafru! Okej, men dom har ju för fasen personal till allt.
Roligast var när Anna Anka åt kyckling med brosk i. Knastrade härligt men hon ville ha det så. För hon hade en egen teori att det motverkade cancer. Eftersom hajarna är det enda djur som inte får cancer tror dåren att det beror på alla människor fyllda med brosk som hajarna äter är lösningen!
Einstein!

Erika och jag åkte senare till Kungsängen för att hon skulle byta ut sin bankdosa. Och kan ni tänka er....det var värsta poliskontrollen på torget i Kungsängen.
Alla bilar stoppades för körkort och nykerhetskontroll.
Så även jag!
Men jag var nykter och körkortet såg bra ut, jag blev godkänd att åka vidare!
"Ha en fortsatt trevlig dag" sa den trevliga kvinnliga polisen, såg ut att inte vara en dag äver 15 år.
Bankärendet gick fort och sedan så provade vi fiket i Passagen. Vi drack kaffe och beställde varsin brie och salamimacka, det smakade gott!

Nu är vi hemma igen, solen skiner faktiskt. Jag ska nog titta på avsnitt 2 nu, kanske!

2 kommentarer:

  1. Ha Ha ja kolla på avsnitt 2 också. Sen kan du ju berätta för Roffsingen vilken gräsmattesort ni ska ha om ni funderar på att renovera lite i trädgården.

    SvaraRadera
  2. Jag försökte också kolla på hemmafruarna på webben idag men jag stod inte ut mer än 10 min. Vilka puckon, särskilt Anna Anka! Nej tacka vet jag Idol.

    SvaraRadera