18 september 2009

Familjemiddag


Idag var det fullt med glada familjemedlemmar runt middagsbordet. Det var tre veckor sen sist vi åt middag tillsammans.
Till er uppmärkssamma läsare som även läser Emilies blogg kan jag lugna er. Hon är inte så sjuk som det låter. Lite snorig och lätt feber bara, så matlagningen idag klarade hon av trots lite överdrivna krämpor. Tidigare hade vi som sagt bladat igenom halva Kista galleria och då visades det inte uns tecken på ev. sjukdomstillstånd.
Idag lagade hon enchilladas med guacamole samt lite tacochips. Tycker ni att det saknas grönsaker på tallriken så har ni alldeles rätt. Ingen var intresserad av att hacka grönsaker, vi hade nämligen ett snabbt familjeråd ang. det. Kom gemensamt fram till att skippa kaninmaten eftersom rullarna innehöll mycket med sånt redan.
Maten smakade iaf mycket gott och det blev över så vi får lunch i morron också.
Efter maten hämtade jag upp Bitte för att åka till Willys och handla allt fikagrejs till morgondagens teaterpremiär.
Vi klarade faktiskt av att handla allt utan nota!!! Bra gjort med tanke på våran relativt höga ålder, en pigg 50+ och en snärta på 40+ (eller kanske 50- ??)
Men nu när jag tänker efter så glömde vi faktiskt att köpa thepåsar.......fasen också!
Vi åkte till Ekhammar och packade in allt i det nyrenoverade, fina pentryt som har fått en sån där plåtjalusi.....oj vad roligt imorrn när vi får trycka på pil-upp-knappen.
Snackade lite med ensemblen också som var i full fart att sminka sej till kvällens officiella genrep som skulle börja 19.30.
Vi valde att åka hem och titta på något annat, kanske roligare? nämligen Idol.
Skoja, bara men vi hinner se teatern senare eftersom vi ska nasa kaffe och chokladsockerkaka i 8 föreställningar.
Känns som en vanlig fredagskväll hemma hos oss nu. Emilie är hos Sara HS och Erika är hos Tina tror jag.
Prins Gustav slappar på rygg i en utefåtölj, Rolf har en nära-döden-upplevelse i soffan, han är förkyld och hostar i 185 decibell.
Jag surfar i min blogghörna, grymt nöjd med mitt nya mobila bredband som är så bra än så länge.
Snart ska vi se Roast från Berns i repris på femman.
HEJ DÅ

1 kommentar:

  1. Ha Ha. Ja då är jag lugn. Misstänkte att det var sån sjuka hon hade. Brukar ju kunna vara skillnad på hur sjuk man är och vad man ska göra. Hur somhelst så ser middagen kanongod ut.

    SvaraRadera