22 september 2009

Tröttmössa


Bidde förstås ingen mer sömn för mej på eftermiddagen. Har jättesvårt att "somna om" när jag vart i gasen en stund. Men jag låg iaf ett tag och försökte räkna får. Sen gav jag upp och plockade upp datorn från golvet och kollade runt lite.

Hux flux visade gökuret 16.00 och det var dags för matmor att iträda sej kockrollen. Idag stod dej fisk på menyn. Hoppades att familjen skulle jubla och låta vågen rulla runt köksbordet. Men icke, det var bara jag och min lille Rolf som skulle äta så det blev varken jubel eller vågrullningar.
Men den festfina fiskgratängen smakade gott. För er som tycker som jag att den ser oerhört attraktiv ut den lilla fiskgratängen så hittade jag den på recept.nu, "Festfin fiskgratäng"
Väl värd att testa!

Efter maten drabbades jag plötsligt av min trötta period. Jag röjde bot på detta genom att gräva ner mig i soffan med en filt över mej och vilade i 20 minuter.
Nu ska jag fortsätta med slapparattityden och gosa med kissekurren. Han har nyss vart uppe på övervåningen och letat efter sina småmattar.
Snart väntar jobbet, hörs mer i morron!

1 kommentar:

  1. Den festfina fiskgratängen ser verkligen festligt fin ut. Förstår att den var jättegod. Själv har jag precis varit på affären och köpt en påse Shrimp Pasta & Neduterrabeab Style Vegetables. Bara att klippa upp påsen och ner i kastrullen.

    SvaraRadera