3 september 2009

Möte på jobbet

Eftersom jag gått och småskrattat hela eftermiddagen åt min f.d chef, numera chef för ett betongfundament, så känner jag mej ganska nöjd. Eller som Åsa skrev i sin kommentar "Rättvisan vinner till slut, sanningen kommer alltid fram" så sant så!

Idag ville Erika att Rolf skulle göra sin berömda silltallrik till middag, och så blev det. Smakade som vanligt väldigt gott.

Gustav har inte varit sej lik idag, han har knappt varit inne utan mest ute utan att man fått se skymten av han.
Jag blir förstås orolig när han inte kommer när jag ropar på han. Sen verkar han lite irriterad endera i örat eller på sidan av huvudet. Det syns inget konstigt men det kan ju vara något som skadats efter slagsmålet igår. Men han går och håller sej undan liksom, inte likt honom.
Blir han inte bättre tills imorron får jag ringa veterinären.
Ikväll hade vi Nattmöte på jobbet. Det var givande, vi ska äntligen få vara en till varje natt. Alltså 3 st/natt. Detta pga att vårdtyngden blir tyngre och tyngre och senare i höst ska det flytta in en pensionär som kräver MYCKET och då måste vi vara en extra personal varje natt.
Vi ordinarie som vill arbeta extra får gå in på vardagsnätterna men inte på helgerna då vi kostar för mycket.
Jag passade på att skriva in mej på ett par,tre nätter/månad. På mitt förra jobb jobbade jag ca 90% medans jag nu bara har 70%.
I kväll gjorde Erika yoga-comeback efter sommarlovet. Rolf slöar i soffan, zappandes på TV.
Och jag, ja jag ska snart söka upp kudden. Känner mej trött ikväll faktiskt.
Sov så gott mina vänner!

1 kommentar:

  1. Vad gott det ser ut med en äkta svensk silltallrik. Skulle kunna ge ganska mycket för den där tallriken faktiskt. Vad bra att du får några extranätter då. Perfekt att kunna bestämma själv när man ska jobba de också.

    SvaraRadera