9 september 2009

Gustav manipulerar bloggdatorn

Här ser ni Gustav i full action, han är bra sugen på att köra några av hans kortkommandon så att allt blir knas med datorn. Han är bra på det! Har nämligen gjort det förr! Försigkommen kisse, jojo! Hela kvällen innan fotbollen började så tog han plötsligt plats i MIN blogghörna och sov gott med tassarna på tangenterna. Kan vara ett tecken på att han tycker mamma hänger för mycket i blogghörnan.....
Hade pälsvård ute i det fina vädret. Hittade tre fästingar trodde jag, men det visade sej efter 18 amerikanska kattgodisar att det var sårskorpor. Antagligen efter kattslagsmålet han gick segrande ur för en vecka sen.
Men så här välkammad gör man sej bra på bild i mattes blogg!
I dag var det bara jag och lille Rolf som skulle äta. Erika skulle äta i stán med sin vän Hanna (som också läser min otroliga blogg, är nog uppe i 25 st läsare nu! Välkommen Hanna!)
Då passade jag på att göra något som Erika inte gillar, inte jag heller så mycket faktiskt. Men vad gör man inte för husfriden.
Rolf älskar korv i alla dess former,färger,tjocklek,längder,smaker,konsistens och gud vet vad!
Han skulle plättlätt vinna 10000:-kronorsfrågan i ämnet "KORV".
Tänkte först inte ta någon bild på den halvtaskiga middagen men jag gjorde det ändå. Det blev alltså som ni ser en gammal klassiker: Ugnsstekt falukorv med potatismos till.
Kan erkänna att det var faktiskt ganska gott, jag är inte så kräsen när det gäller!
Jag tycker att jag lyckades bra med den lilla persiljekvisten på moset.
Nu har mina familjemedlemmar checkat ut från soffan och in i John Blunds värld.
Jag ska väl också vika in tassarna och leta upp sängen snart....ska bara...blogga, surfa, fejsboka. läsa tidningen och lite till.



2 kommentarer:

  1. Då är vi två stycken i alla fall. Som gillar korv i alla dess former. Korv i ugnen är en storfavorit för mig också. Bra smak han har din lilla Rofsing.

    SvaraRadera
  2. tack för välkomnandet! roligt att erika utbrast gång på gång i fredags vid korvkiosken "alltså jag älskar verkligen korv!!!" precis som sin far!!

    SvaraRadera