21 september 2009

Äntligen måndag

Gomorgon alla mina vänner och en och annan dåre!
Sovit som en stock bredvid min snarkande man, dubbla öronproppar i varje öra funkar superbra!
Blev väckt av Gustav kl: 07.30, trodde han ville gå ut men det ville han inte. Han ville bara ha sällskap när han åt, så jag fick snällt sätta mej på en kökstol och vänta tills han hade dinerat klart. Ögonen gick i kors!
Sen ville han gå ut och då gick jag till sängen för att dra mej ett tag....typ 2 timmar. Härligt!
Emilie gick upp före mej idag för idag skulle hon till tandläkaren och göra klart sin rotbehandling. Efter frukost och uppfräschning så ringde Jessica, vi tjattrade på ett tag som vanligt.
Nu kom Emilie hem med en nylagad tand och en saftig tandläkarräkning.
Har inte så mycket på min agenda idag. Ska vila mej i form inför två extranätter måndag och tisdag.
Ska ta mej en tur till kansliet och fixa lite grejer.
Och sen så vill jag förstås chilla med Emilie också eftersom hon åker hem till Malmö imorgon och inte kommer hem förräns den 4 december!
Då ska hon på Backstreet Boys konsert på Hovet. Uppleva gamla minnen kan jag tro.
Återkommer senare under dagen.
Ha det så trevligt denna underbara måndag...

3 kommentarer:

  1. hej Ewa! Så, nu har jag också hittat hit, en fin sida du har! :) Jag bara undrar en sak, hur i hela friden får du plats med dubbla öronproppar i öronen?!? :)

    SvaraRadera
  2. När du skriver Backstret Boys kan jag inte låta bli att tänka på den där sommarnatten då vi åkte in till stan och skulle hämta Emilie som var på span efter killarna. Tror de var här för att spela in skiva eller ngt. Mycket tjejer var ute på stan i trakterna där de trodde killarna höll hus.

    SvaraRadera
  3. Dubbla öronproppar? Har själv rätt stora hörselgågar. Själv så sovar jag med öronpropparna Max från Earstore.se. Fungar perfekt för mig. De dämpar riktigt bra och sitter sköt i mina öron när jag pluggar in dem djupt.

    SvaraRadera