20 september 2009

Härliga söndag

Hej alla mina pigga vänner!
I natt somnade jag till slut bredvid en djupt snarkande trött f.d whiskeyprovande make. Anar att det var ganska stora provsmakningsmängder och att man inte spottade ut sedan i nåt rostfritt kärl efter varje sort. Nej, här tror jag att allt slank ner faktiskt! Luktade så i sovrummet iaf!
Hade precis somnat när mobilen ringde och en MYCKET alert Emilie på tråden tjattrar med stora bokstäver:
"HEJ!!! VAD GÖR DU?" Jo, du Emilie de ska jag berätta för dej att jag sover och klockan är 01.00! Sen svamlades det på i 180 om allt från billiga utlandsresor till att jag var gammal och hörde dåligt (det var ett jävla liv i bakgrunden). Sen avslutades samtalet med ett snabbt "Hej då, jag ringer sen!"
Sen??!
Hon ringde aldrig, utan kom hem med buller och brak vid 4-rycket! Tittade glatt in i sovrummet och hejade glatt på sina sovande föräldrar.

Imorse vaknade jag klockan 10.00!! Efter lite dusch och frukost så ringde plötsligt min lille Rolf som för dagen ägnade sej åt att bygga båthus.
Han hade naturligtvis jobb åt mej! Jag som hade tänkt ligga i soffan och se alla veckans Idol-program i repris eftersom jag hade missat nästan alla.
Men icke, det var bara att bege sej till Bros exklusiva marina för att hålla i pinnar och muttrar samt lite annat bra och ha saker vid båthusbygge. Allt för husfridens skull.
Hemma igen, för att upptäcka att Emilie inte var så himla pigg efter intag av ett glas Oboy. Efter ett snabbt toabesök, kom hon ut och konstaterade glatt att "Där kom Oboyen!"
Nu är hon på väg till Mac Donalds för den traditionella bakislunchen med sina förmodligen lika pigga vänner.
Själv ska jag ner till sporthallen för att betala domarna och även heja på herrlaget.
Mer om detta senare....Hej

1 kommentar:

  1. Härligt med lite liv och rörelse va? Bara så att man vet att man lever.

    SvaraRadera