14 september 2009

Äntligen måndag!

Godmorgon världen! (härmar Emilie från hennes blogg)
Idag har jag verkligen försökt anstränga mej till att sova länge. Jag ska jobba tre nätter nu så då brukar jag försöka sova lite längre innan. Men jag lyckades inte så bra, jo eller kanske. Vaknade 09.37, men insåg att jag var trött som ett härke. Så efter lite gos med Gustav och ett glas vatten och naturligtvis den obligatoriska morgonpinken så la jag mej igen. Men det funkade inget vidare.
Då blev det datorn istället. Det är kul och snart blir det frukost det är också kul.
Fick i gårdagen inlägg en fråga från Carina varför inte damlaget har någon tränare. Ja, det tror jag helt enkelt är så att när Lasse bestämde sej för att kliva i av efter förra säsongen så letades dess en del. Några nya namn var på G men sen blev det ingen som ville ta sej an laget. Då bestämde, tror jag tjejerna att dom skulle köra själva. Och på den vägen är det. Sen tror jag Lasse ändå hjälper till mycket med det praktiska.
Jag kanske skulle ha en sån där frågestund som många kända och okända bloggare har, haha. Då får man ställa frågor man undrar över och bloggare svarar snällt.
Nej, det ska jag inte glädja er med. Där går gränsen!
Nu kanske det är dags för en sen frukost, magen börja gny så smått.
Och sen kl: 14.00 beger jag mej till....gissa....rätt!.... Bålsta! Ska till frissan och få lite färg i det trista, risiga, glanslösa, tvåfärgade barret.
Det blir en klippning också och sen förstås ett stort hål i min fina plånbok inköpt på Kohl´s i Groton.

Ha det så bra idag mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar