7 september 2009

Jag har handlat en katt!

Kylen är fullpackad efter min veckohandling på Coop. Gustav gillar att ligga i papperspåsar och gömma sej och i den här rymliga påsen somnade han faktiskt i ett tag.

Jag gjorde pasta carbonara idag, gott. Både Erika och jag har tyckt det varit lite väl mycket potatis senaste tiden. Och ni vet ju anledningen, Rolf gillar inte pasta och ris. Och eftersom han har varit förstekocken för det mesta så blir det till 99 % potatis. Urk!
Så nu muttrades det så fort han klev innanför dörren och såg tagliatellepaketet vid spisen. Men han åt iaf och tog resterna i matlåda tills imorgon. Bra där!

Erika kom hem från skolan och hade en ny läxa. Den här gången skulle hon fotografera en hundägare med sin hund. Och detta skulle ske under morgondagen i bra ljusförhållanden.Hon tänkte till och började "jaga" tilltänkta mattar och hussar. Men det var svårt att få napp. Endera så jobbade mattarna natt och sov i morgon eller så befann sej vovvsingen på älgjakt. En matte befann sej på semester... i Grekland. Typiskt!

Men jag satte mej och gick igenom alla mina Facebooksvänner och checkade av ev. mattar till vovvar och kom på Carina, min trogna bloggläsare. Slängde iväg ett logginlägg till henne och fick svar snabbare än en oljad blixt. Så i morgon vid 16.00 dyker Carina och Arnold upp. Ska bli jättekul, och jag tror nog att även jag kommer hänga på mej min kamera så dom även hamnar här i bloggen.
Pratade med Emilie nyss. Hon hade cyklat tll skolan idag och det hade gått jättebra. Hon hade även hojjat till IKEA för att byta sin trasiga bordslampa hon köpte förra veckan.

Nu ska jag strax kolla på 5:an tror att det är ett skrattprogram där vid 22.00 med bl.a Björn Gustafsson.

Godnatt på er.

1 kommentar: