7 september 2009

Storhandla

Godmorgon mina vänner! Här kommer dagens första, lite snabba och förhoppningsvis korta inlägg, varsegod!
Vaknade för exakt 25 minuter sedan utav att Gustav försökte öppna ytterdörren. Han hade då varit ute hela dagen och var förstås näst intill döende av svält. Kanske fåglarna var slut eller så. Han for in med bredsladd i hallen iaf och attackerade som vanligt matskålen.
Sen satt han och nästan somna i hallen medans jag satt på toa. Men nu sprang han ut igen parveln.
Jag tänkte sticka till Coop nu och handla på mej lite matnyttigt för hela veckan. Det är mycket smartare och framförallt billigare att veckohandla än åka som en jäkla gummiboll varje dag till den lokala butiken för inköp av middag.
Sen tycker jag att vi inte har så roliga affärer i Bro heller.
Så nu har jag en liten matlista för nuvarande vecka som ska handlas. Sen när man kommer hem stöter man genast på nästa I-landsproblem....var ska man ha skiten. Frysen min är obefintlig och full med bra-att-ha-saker.
Och kylen är i minsta laget. Men vi har valt dom själva i samband med vår renovering men nu i efterhand kan jag tycka att valet var ett pissdåligt val.
Ska köpa oss en frys att ha i förrådet senare men just nu har vi inget förråd, det är under byggnation så att säga.
Nej, nu måste jag åka. Hörs senare under aftonen.

3 kommentarer:

  1. Shoppa lugnt. jag satt igår och skrev matlista før 3 veckor framåt *stolt* vi får se hur många dagar det tar innan jag bryter den :-D

    Du får ta och ändra adressen på länkarna du føljer hysteriskt :-) lägg dit min riktiga adress nu

    SvaraRadera
  2. Smart att veckohandla faktiskt. Men nu var det många år sen jag gjorde det. Där jag bor nu så är det ju en fröjd att gå i affärerna och handla mat så man ser nästan fram emot det och vill göra det varje dag, ha ha

    SvaraRadera
  3. hallå uppdatera mera mamma! =)

    SvaraRadera