5 september 2009

Dagens middagstips...gråsparv

Rolf har varit och handlat, bl.a lördagsräkor till Gustav. Bäst och sitta här och vänta så inte husse glömmer bort mej och räkorna.
Idag var det bara jag och mästerkocken himself som skulle äta. Därför lades inte ribban så högt som den brukar en lördagskväll. Det blev en utav kockens favoriträtter nämligen: Stekt korv, stekt potatis, ägg och lite nyttiga grönsaker. Grönsakerna var nog mest för att det skulle se bra ut på bild. Maten var väl okej men inte en av mina favoriträtter direkt. Men jag klagar inte....alltid skönt att slippa matlagning när man har jobbat natt.
Glömde faktiskt att ta kort när vi satte oss ner. Det var Rolf som efter det att jag hunnit sätta tänderna i ett av äggen frågade om jag inte skulle ta kort!
Bra där Rolf!
Gustav fick sina räkor i sin speciella räkskål och som inte det vore nog så skuttade han ut sen och smaskade i sej en lite grå fågel som efterrätt.
Nu har Erika åkt till sina vänner och jag ska strax åka till jobbet. Jag är lite deppig att inte kunna få sätta på sej Sverigetröjan ikväll och följa mitt favoritlandslag med Zlatan i toppen i matchen mot Ungern.
Ha det så bra nu och Heja Sverige!


1 kommentar: