8 september 2009

Sötaste vovven på besök

Så kom han då på besök lilla Arnold 4 år. Gustav blev skitskraj och for iväg över altanräcket som en skållad råtta......men han kom tillbaks sen och höll sej på VÄLDIGT långt avstånd. Arnold var inne, Gustav satt ute...beredd att fly! Lilla parveln!
Fotografering gick bra enligt Erika, han var lite i vildaste laget men tyckte nog det var skoj att få agera modell för en dag.
Arnold tog för sej av läckerheterna som det bjöds på. Han fick leverpastej, vatten som han slafsa i sej i ett huj. Och för säkerhetskull så åkte Gustavs mat med ner i den utsvultna hundmagen. Både torrfodret och Pussi kanin verkade falla Herr Arnold i smaken.
Klösträdet med alla dess små kattleksaker inspekterades mycket noggrann. Gustavs amerikamus smakades på.

Här vilar sötnosen med tungan hängande som en Fars Dags slips, medans matte Carina och jag fikade och åt nybakad sockerkaka.
Sen gick Arnold med matte i släptåg ner till Tatchi för att hälsa på.
Ja, du Arno du var en charmig hund som gärna får komma och hälsa på flera gånger.

Nu till något helt annat. Jag frågade förut om någon kunde hjälpa mej med statistik i bloggen. Både Lindah och Malin svarade snabbt som attan. Men tyvärr så var det inte till någon större hjälp då jag har blogger.com och dom blogg.se. Inte samma grej alltså...typiskt!
Men något annan datasnille kanske kan???
Nu är det strax Idol.......jippie

3 kommentarer:

  1. Åhhh Samuels bästis på kort :-)

    Ska försöka ragga någon som kan blogger

    SvaraRadera
  2. Hej hej. Såna fina bilder du fick på Arnold =). Men du! Du sa aldrig att the big mouse was from the great land over there! Då hade Arne aldrig fått låna den för mig! Jag trodde den var från IKEA =))) D finns iaf såna där. Tackar för mycket smaskigt kaffe och delikat sockerkaka. Jag tror att jag kommer tbaks till ditt fikaställe =0) Du kan välfråga Erika om hon kan tänka sig att skicka några av bilderna hon tog, till mig? Alltid skoj med bilder.

    SvaraRadera
  3. Du har rätt Carina, den stora musen är från Ikea men den lilla han vägrade släppa taget om, när jag försökte med "loss" den är från Usa. Jag ska säga till Erika att hon fixar bilder till dej. Kom och fika nån mer gång, maskinen är alltid på här!

    SvaraRadera