8 september 2009

Snart finfrämmat!

Men har ni sett en sån vacker installation! Två små soltåliga kaktusar för 29.90/st. Dom fina krukorna och småfåglarna har jag fått i present av min bästa vän Ingrid (inte hon med brorsan i tidigare inlägg, utan en annan Ingrid) Men dom små blommorna som medföljde krukorna som faktiskt kallades fetknopp, vad hon nu mena med det??!!! har avlidit stilla i hemmet. Så nu blev det kaktusar i stället.
Vi väntar finbesök strax. Gustav ska få träffa Arnold, en fin golden retriever pojke. Han och hans matte Carina ska bli fotograferade av Erika. Så här ligger Gustav och spanar efter vovven, han är för övrigt skitskraj för hundar så jag är ganska säker på att han håller sej på avstånd.
Jag har slängt ihop en sockerkaka så vi kan fika när Erika känner sej färdig och nöjd med bilderna. Arnold begärde en eller två köttbullar i gage men jag hoppas det går lika bra med leverpastej för köttbullarna är slut. Och Rolf hade ingen lusta att trilla nya i går kväll.

I kväll börjar Idol, det blir roligt att se jönsarna som tror dom är så duktiga och sjunger som gudar göra bort sej! Jag gillar sånt som man får skratta åt.
Med all säkerhet blir det nog en bild senare på Arnold och hans matte.
Hej på en stund

1 kommentar:

  1. Det går säkert utmärkt med lite levis till Arnold.

    SvaraRadera