20 september 2009

Söndag idag med

God afton mina vänner! Vette 17 vad som har hänt med bloggardrottningen i helgen. Fattigt med inlägg, men det finns ju andra viktigare saker än datorn. Som min man brukar säga GANSKA ofta. Han har för övrigt vart på ett riktigt pisshumör ikväll, gnällt om det mesta. Efter middagen som vi åt ganska sent så skulle han helt plötsligt upp på taket och göra klart något med skorstenen där. Illa vald tidpunkt tyckte jag eftersom det var svart som att titta en sotare i arslet (uttryck från min mormor) och att han inte skulle kunna se ett dugg. Dessutom hade han ju kunnat gjort det här för 1 år sen och på dagtid, men icke, NU skulle det ske!
Fattar inget!
Men han klättrade iaf upp på taket med portabla strålkastare, hammare, spik, spånskivor och annat nödvändigt.
Precis innan han gick ut sa jag lite på kul:
"Ring om du ramlar ner så kommer jag och tar emot dej!"
Behöver jag säga att det skämtet uppskattades inte.
Nu är han åter på fast mark i soffan och med fjärrkontrollen i ett stadigt grepp. Han är sej lik mao.
Annars så har det väl inte hänt något av stort värde idag. Jag var till sporthallen och tittade på när herrlaget tvålade till SB innebandy med 5-3.
Middagen var ett önskemål från Emilie....grillat tack!
Så vi grillade anträkått, grönsaker och pommes frites. Det var gott! Skulle aldrig kunna bli vegetarian.....kött är gott!
Efter familjemiddagen så skulle Emilie åka till Kista på bio och Erika skulle inte göra någonting precis som sin mor. Och vad Rolf skulle göra vet ni redan.
Nu ska jag surfa runt lite ett tag, kanske kommer det ytterligare ett inlägg om ni har tur!

1 kommentar:

  1. Du kanske skull ha klättrat upp på taket du också och hållt sällskap istället för att stanna kvar inne och vara lite halvspydig, ha ha. Bra att herrarna vann. Heja Heja Broiken.

    SvaraRadera