16 september 2009

Lill-Babs har förlovat sej!


Gomorr på er! Så var den andra natten avklarad med bravur. Inatt var det premiär för att bara jobba i ett hus och slippa skena som en gazell emellan båda husen.
Funkade mycket bra och framförallt lite lagom med jobb för två personer.
Kommer bli mycket bra om vi får fortsätta att ha det så.

När jag åkte hem för en stund sen så var det 5 grader! Hösten kommer med stormsteg och det är väl bara att acceptera och gräva ner sej i en liten grop för att pluppa upp i typ april. Då borde snöhelvetet vara borta och sommardäcken på igen. Och framför allt "Rattmuff av".

Jag vill nu läsa högt ut senaste Hänt Extra. Åsa undrade ju så om Lill-Babs och Little Gerhard verkligen är förlovade som det står på förstasidan av denna innehållsrika, sanningsenliga tidning.

"Efter 56 år kan Little Gerhard berätta...Jag var förlovad med Lill-Babs!"
Okej, då vet vi det, året var alltså 1953! Det roliga med det hela är att hela det intressanta inslaget är på sidan 40 under rubriken "Aktuellt". Haha, så sjukt dåligt!
Till Carina vill jag säga att det finns plommon här så det räcker till er med. Bara kom och palla. Det står en stege vid trädet så ni kan klättra högst upp och ta ner dom finaste. Trädet är på baksidan av huset, ni hittar själva.
Det är bara Erika och jag som äter så det går så att säga inte åt.
Nu ska det bli frukost och mer Hänt Extra-läsning. Informerar er såklart om jag hittar något annat intressant i tidningen.
Godnatt!

5 kommentarer:

  1. Många faktafel. 1953 hade Lill-Babs inte börjat sjunga hos Simon Brehm. Hon var bara 15 år. Little Gerhard slog igenom med Buona Sera år 1958. Hon från Järvsö och han från Västerås (tror jag). Han var 19 år 1953. Det är inte rimligt att de ens träffats det året och ingen var känd som sångare/erska. Samma uppgift dök upp i Expressen för något år sedan fast då förlagt till tiden 1958-59. Lill-babs kommenterade detta med att de naturligtvis hade träffats men att de aldrig hade något förhållande i betydelsen att de var ihop. Om de hade haft någon tillfällig förbindelse (inte ovanligt när det gäller Lill-Babs)framgick inte, och varför skulle hon i så fall berätta om det.

    SvaraRadera
  2. Ojojoj då, där kom en kommentar som hette duga! Ja, då ser att Hänt Extra inte alltid eller kanske aldrig håller sej till The true story! Men jag hissar intresseflaggan för all den oerhört matnyttiga informationen. Tack Anonym!

    SvaraRadera
  3. varför inte skriva sitt namn? konstigt tycker jag!

    SvaraRadera
  4. Ha Ha nu är det väl så att Hänt Extra inte är den seriösaste nyhetstidningen så man får kanske ta det som skrivs med en nypa salt. Håller med Emilie. Men tack för infon Ewa. Nu kan jag sova gott när jag fått reda på vad som egentligen stod, ha ha

    SvaraRadera
  5. Tack Ewa, det var snällt av dig =0) Då återstår bara att få tid att plocka

    SvaraRadera