11 september 2009

Fredag= pissa fast med z

Eftersom det är fredag i dag igen så hade jag två val, Aftonbladet eller Expressen?!
Nä, skoja menar förstås tacos eller hemgjord pizza?!
Potatispojken gillar inte köpt pizza så dom tillfällena är väldigt sällsynta. Köpa pizza görs bara i Pettssonsfamiljen dom gånger som Rolf t.ex är på gaysemester i båten med en kär vän, fredagsöl med joppet eller om man har sån tur att han joppar över va`!
Men hemgjord pizza däremot det gillar han skarpt!
Idag gjorde jag en pizza med salami, röd lök, riven mozzarella, svampinjoner, röd paprika.
Det smakade mycket gott och hela pizzan tog slut på ett nafs.

Erika for iväg till stán för att träffa sina vänner och dricka EN öl. Tyckte det lät lite väl lite med en öl, öl som är så gott. Så jag stack till en en hunka ( var allt jag hade cash) till åtmimstone en öl till, kanske räckte till två vad vet jag om vad öl kostar på krogen.
Rolf och jag tog plats i våra respektive ringhörnor i soffan för en brottningsmatch om fjärrkontrollen.
Jag vann! Vi tittade först på reprisen av Färjan....pinsamt att se hur folk beter sej på en kryssning. Men kul ändå. Rolf tycker att Håkan är en idiot, vet inte varför faktiskt.
Sen blev det Idol, haha jag gillar verkligen juryn! "Du ser ut som en fågel när du sjunger, och det får man inte!" Eller häromdagen när Andreas Carlsson sa till en tjappkines som trodde han kunde sjunga " Fan vad sugen jag blev på Biff schezuan nu!"
Tv 4 nya satsning Kändisdjungel tyckte jag var sådär. Jag gillar inte och se när folk ska försöka klara massa äckliga grejer som det som Bengt Fritiofsson gjorde. Maskar, ormar, larver, spindlar och fan och hans moster.

Nu har min make gått och lagt sej! Han är trött stackarn, och dessutom ska han upp tidigt eftersom han imorron ska leka arbetsledare på arbetsdagen i båtklubben.
Emilie ringde nyss och skrattade så jag knappt hörde vad hon sa. Hon satt då och kollade på Roast på Berns som gick i måndags.
Det var hur sjukt som helst, haha!

Nej, gott folk. Nu tycker jag att jag fått med det mesta av dagens händelser...tror inte att jag glömt något?!

Gå och lägg er nu......det ska inte jag!

2 kommentarer:

  1. Den där pissan med z låter väldigt god tycker jag.

    Gå och lägg dig du. Själv ska jag vara vaken några timmar till. Ska nog faktiskt se om jag kan se när Fugelsang tar mark igen.

    SvaraRadera
  2. Väldigt givande dag måste jag säga :-D



    Stelnande chokladsås kan du køpa i vilken norsk matvarubutik som helst mmmmums

    SvaraRadera