6 september 2009

Sovit länge!

Nämen hejsan på er! Kul att ni tittade in i denna otroligt högintressanta blogg! Ni är så välkomna allihopa, stora som små, feta som smala, korta som långa! Jag är inte så knusslig, gillar alla utom såna som är dumma mot djur.
Jag ska säga er att idag känner jag mig otroligt utvilad och pigg. Fattar ni...jag har sovit till 15.37! Har aldrig hänt under mina 24 år som nattarbetare. Jag har inte ens varit upp för en kisspaus utan sovit som en stock....härligt!
När jag kom upp så satt Rolf, ni vet min man, och tittade på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop" som gick på 3:an. Jag sjönk också ner i soffan med en kopp kaffe. Haha, den är bra rolig den filmen.
Igår åkte jag till jobbet precis när Ungern-Sverige matchen började. Typiskt! Men efter en snabb rapportering från kvällspersonalen slog vi på TV´n i matsalen och kunde faktiskt titta tills det var ca 20 minuter kvar på matchen. Då var vi liksom tvungna att börja jobba, vi har ju ganska mycket just vid den tiden och var redan försenade pga av matchen.
Jag jobbade på i en farlig fart. När jag kom upp på en avdelning så stod en TV på där, jag greppa fjärrkontrollen och började zappa för att se om TV 8 skulle hittas, Och jaaaaaa, jag såg en gul svensk hög med spelare liggandes på varandra, kommentatorerna skrek och jag fattade ingenting! Vad har hänt!
Kommentatorn med gråt i rösten:...ZLATAN AVGÖR MED 6 SEKUNDER KVAR!!!!
Jag fatta ingenting, ringde därför min bästa vän Ingrid som fick förklara läget.
Ja,herregud vad säger man....Zlatan är kung!

Natten i övrigt gick i lugnets tecken. Pensionärerna sussade skönt, ja eller inte riktigt alla. Men det var iaf lite mindre stressigt än vanligt. Mycket skönt att känna att man kan hantera läget utan att jaga ihjäl sej.

Nu ska vi strax äta, Rolf står vid grillen. Tycker han passar bra där! Jag tittar på Paolo Robertos matlagningsprogram från Italien samtidigt som jag bloggar. (Jag är ju kvinna)
Italien...vilket land! Dit vill jag åka igen och äta och dricka den fantastiskt goda maten.

Jag är rädd för att det idag bara blir ett inlägg, detta beroende på att tiden rusar och snart är det dags för jobbet igen. Men ett är bättre än inget eller!?

Ha det bra mina vänner....Ciao

1 kommentar:

  1. Absolut ett inlägg är mycket bättre än inget alls. Ibland får man helt enkelt nöja sig med det lilla. Så är det i livet.

    SvaraRadera