21 september 2009

Powernap


Kolla in dom här sötnosarna som delar på filten! Emilie behövde lite vila efter tandläkarbesöket. Och Gustav, ja han sover ganska mycket på dagen så han passade också på att ligga på sida precis som sin matte.
När hon piggat på sej lite åkte vi till Coop för att köpa en liten, med betoning på liten resväska till henne. Bra för henne att använda när hon bara reser hem så här över helgen.
Vi hittade en s.k kabinväska för bara 199:-,taget!
Jag har också hunnit med att hälsa på min lilla granne som är hemma nu efter en rejäl ryggoperation förra veckan. Stackars henne, hon var ganska stel och ej direkt böjbar men hon var så klart glad att allt hade gått bra och prognosen ser fin ut. Snart får man säkert se henne krypa runt i trädgården och fixa, det är hon så bra på! Deras trädgård är ett riktigt praktexemplar medans våran.....jag tror faktiskt inte vi har någon trädgård!?
Jag gav henne min bloggadress ifall hon skulle få tråkigt nån gång! Haha!
Tror jag ska vila lite nu innan middagsbestyren pockar på.
Förresten, jag har ytterligare en ny läsare. Välkommen Cathrine, hoppas du komme gilla mitt svammel. Du undrade i din kommentar om dubbla öronproppar. Svaret är enkelt: Långvarigt nattjobb ger stora öron!
Hej på en stund zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1 kommentar:

  1. Men herregud finns det inte öronproppar i olika storlekar hemma i Svedala. Har bestämt för mig att jag sett det i detta land som jag just bor i.

    SvaraRadera