23 oktober 2009

Fredagskväll i hälsans tecken

I kväll så blev det köpt pizza till middag. Det är faktiskt väldigt ovanligt att vi köper pizza. Sist var i mars, när Potatis-pojken jobbade i Skåne! Och det är ju en del av anledningen att vi inte köper pizza. Rolf tycker nämligen inte om (JA, JAG VET, diagnos på det??!!!!) det utan vill hellre äta hemmagjord.
Så idag var Erika och jag väldigt sugna så vi slog till och tog oss en tur till centrum och Pizzeria Navarone. Jag beställde en Ciao Ciao, vg se ovan, med oxfilé, färska grönsaker och för säkerhetskull bearnaissås. Om den var god???? Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Om den var nyttig??? Allt är relativt!

Här en presentation av Erikas läckerbit: Kommer inte ihåg vad de heter men den var helt vegetarisk med bl.a kronärtskocka, oliver, tomater, paprika m.m.
Den slank också ner lättuggad genom den lilla matstrupen på min favorittjej.

Hälsogurun himself lagade en kanske lite nyttigare middag till sej själv. Feta chorizokorvar, stekt potatis och fint skurna grönsaker. Vilken maträtt skulle ni ha som förstahandsval?
Korv eller pizza?

Vi tänkte ikväll satsa helhjärtat till 100 % på "Auktion Svullfredag". Här ser ni vårt gottebord inför soffsvullandet!
4 små härliga, olika godsaker. En till pappa, en till mamma, en till Erika och en till Gustav.
2 godisskålar med lösgodis, en påse med potatisskruvar, en nyfylld förpackning amerikanskt kattgodis.
Pax för en utav godisskålarna, den med mest choklad i tack!




2 kommentarer:

  1. Ha Ha Jag är ju tydligen som Rolf en riktig korvälskare. Så jag hade faktiskt valt chorizon jag. Mer korv åt folket!!!

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅ så godt med pizza, idag testa jag att laga köttfärsbiff med fetaost...hadde jo tenkt å fråga deg om ditt recept...men mitt minne e dårlig på nettene., så det blei et googlat recept. Blei litt tört liksom.
    Kram og trevlig helg med massa sövn !!!

    SvaraRadera