8 oktober 2009

Godnatt världen!

Nyss hemkommen från ytterligare en natt på Pomona. Natten flöt på bra. Med så där lagom mycket att göra, mer hanterbart än tidigare då vi bara var 2 st att pyssla om 64 boende. Framförallt har vi det inte lika stressigt på morgonrundan. Nu är vi 3 st, samt en sköterska och psykteamet om dom inte har sina vårdtagare.
Numera är man "husbunden", en i varje hus och en resurs eller löpare som hjälper till där det behövs.
Jag var löpare inatt och sjutton vad jag löpte. Nej, jag höll mej i 4-huset med Mia. Hjälpte Anna en sväng på morgonrundan bara.
I natt hade vi för ovanlighetens skull ingen sköterska utan ytterligare en resurs som då arbetar mellan 20.45-01.00. Fattar inte varför denna resurs inte får stanna hela natten, men säkert beror det på kostnaden. Allt handlar om pengar.
I natt var det Jimmy som var resurs, en mycket bra kille som jobbar som timvikarie i huset. En riktig klippa när det gäller äldrevård, kunnig, lugn och trevlig. Duktig på språk och datorer är han också.
Hoppas han söker dom lediga nattjänsterna.
Honom vill vi ha som Mia och jag sa inatt! Ja, sen vill vi ju förstås ha Jessica också men tror inte vi har så mycket att säga till om. Men att önska får man väl ändå göra?
Nu ska jag bara stoppa i mej en liten macka och en kopp the, sen bär det av mot sängen. Gustav har redan tagit plats vid fotändan, plutten min.
Ha en trevlig dag i dag, det verkar bli bra väder. Solen skiner! Hurra!

1 kommentar:

  1. Sov Gott. Vaknade precis nyss till en solig dag här i Groton också.

    SvaraRadera