21 oktober 2009

Go och glad!

Nu är jag med i matchen igen! Känner mej nästan helt återställd bara lite lätt huvudvärk långt där inne i skallen om man känner efter riktigt noga. Och det behöver jag inte göra, känna efter alltså.
Så nu försöker jag ta igen allt jag missat, nog så viktigt bland bloggar facebook och annat skoj.
Jag gjorde det väldigt enkelt för mig idag. Till middag så blev det Felix oxpytt. Perfekt när man var lite halvracklig. Klippa upp påsen i med allt i en form och skjuts in in ugnen. det fixade jag ändå trots svagheten i vänster sprutarm.
Rolf fick det glädjande beskedet när han klev över tröskeln att han skulle få steka ägg. Han blev glad som en lax!
Sen åt vi med god aptit.
Nu så ska jag ta och vimma till mej så jag ser bra ut inför nattjobbet. Haha, kommer bli en omöjlig uppgift men hel och ren iaf tycker jag är viktigt.
Mamma sa alltid att att man ska vara hel och ren. Och sen inte bar i halsen heller. Om man med flit råkade glömma den hemstickade halsduken på morgonen, stod hon alltid där och sa
"Bar i halsen!"
Ja, det var tider det!
Spännande att se hur mina arbetskamrater mår ikväll, dom flesta har ju tagit sprutan så vi nog ett jäkligt käckt gäng som ska hålla igång inatt.

Ha en trevlig kväll mina vänner.
I morgon är det sova som står överst på min lista.......ja, det där har ni lärt er nu.

Hej då

3 kommentarer:

  1. Vi verkar vara redo for natten, supert, eller bra bra som en tidl. kollega av meg ALLTID sa.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ni är säkert lika redo som ett gäng scouter. Herregud ni är ju kvinnor och vi klarar ju allt. Sov gott och länge i morgon du.

    SvaraRadera
  3. God natt pomona pantern vi överlevde vi inget tar knäcken på oss knäck häxor eller hur? jag han för dig med att skriva hihihi sov gott eller god morgon vet ju inte va klockan är när du lyckas läsa detta.kramar

    SvaraRadera