4 oktober 2009

Söndag del 1

Hej på er!
Nu är jag äntligen tillbaka i hemmets trygga vrå, efter en lång och fartfylld söndag!
Som tur var så har jag som ni sett haft en utomordentlig s.k gästbloggare idag som förklarat läget för er.
Ni vet alla stora bloggerskor lejer ibland in gästbloggare, även jag.
Tack Emilie!
Morgonen började med att när alarmet ringde 9.00!? (shit vad tidigt) så var jag nästan medvetslös, hade precis somnat kändes det som.
Sömnen har i stort sett varit obefintlig inatt. Rolf snarkade så tapeterna krullade sej i sovrummet, öronpropparna hjälpte föga.
Ut med täcke och kudde på soffan. Vred, snurrade, vände på mej som en helikopter i ett bra tag, hittade ingen som helst jäkla bra sovställning.
Dessutom låg Gustav vid fötterna så jag kunde inte sträcka ut benen.
När jag väl somnade så hann jag väl sova en timme ca, sen väckte Gustav mej för mat och.........ja ni vet hans nattrutiner vid det här laget!
Gick tillbaka till sovrummet i hopp om att X2000 tåget hade nått sin slutdestination och stängt av motorerna, men icke det stånkades på för fullt. Tror det var en lång uppförsbacke för tåget. Lät som satan!
Jag fattar inte hur en människa kan låta så mycket när han sover!
Vaknade så till alarmet och upptäckte ett sms från Lindah. Dom skulle påbörja sin hemresa och skulle åka förbi och lämna något i min brevlåda.
Hade jag vaknat en halvtimme tidigare så hade jag hunnit träffa dom små liven.
Nyfiken som man är så rusade jag ut och vittjade brevlådan, och titta vad jag fick!
Chokladsås som stelnar på glarren! Tack snälla Grodfamiljen (http://www.grodfamiljen.se/) för den fina gåvan. Rart av er, skall provsmakas i kväll!

Söndag del 2 kommer inom kort!
Var så säker!

2 kommentarer:

  1. Usch och fy, jag förstår precis hur du har det =/ Jag har också typ ett X2000 i sovrummet. Eller det låter faktiskt mer som någon drar runt tunga möbler över golvet hos oss på nätterna. Jag stoppar öronpropparna halvvägs in i hjärnan, d hjälper. Ett problem uppstår dock då....jag hör inte väckarklockan eller inte något alarm över huvud taget (inte Jonathan heller =))). Brandlarmet kan tjuta- hör inte. Därför har jag provsovit alla hörn här i huset. Soffor, fåtöljer, gästsängen, Rickards säng m.m m.m Vill ju inte riskera att försova mig. Jobbigt kan d va ibland minsann. Undrar varför inte jag fick ngn stelnande chokladsås? =( Ska klaga.

    SvaraRadera
  2. Vilken tur jag verkar ha som inte har ngt X2000 i mitt sovrum på nätterna.
    Du hade nog inte bönat och bett om lite stelnad chokladsås Carina. Ewa har fiskat efter den länge må du tro, ha ha. Jag har faktiskt hittat stelnande chokladsås här i USA också. Det är kanoners gott.

    SvaraRadera