2 oktober 2009

Kalasdax!

Godmorgon mina nyvakna vänner! Åter en underbar dag att se fram emot. Grattis till det!
Egentligen borde jag sluta svamla redan här och gå och lägga mej men jag vet att ni är ivriga och vill se bilder och redogörelser från gårdagens Big Party de luxe!
Mitt omåttligt populära muffinsträd inköpt på Walmart i Groton fick dagen till ära vikariera som ett simpelt kakfat, plats för sockerkaka, dammsugare och Ballerinakakor. Alltihop födelsedagsbarnets favoritfikabröd.
Tårtan var en god liten skapelse som gav en rejäl mättnadskänsla redan efter första biten.

Då vi inte hade räknat med trafikstockning på Ginstvägen blev vi därför väldigt förvånade men absolut mycket glada när partysugna festprissar ramlade in, en efter en.
Annat var det vid samma tidpunkt för ett par år sen. Tårtan pyntad, bullarna bakade, ljusen tända, toaletten nypolerad. Vi satt i soffan och väntade på gästerna........men ingen kom.
Men idag blev det rena rama anstormningen. Då vi bara har 7 stolar uppstod det genast ett problem. Som tur var kunde jag ge min sittplats till Micke för att jag skulle åka till jobbet redan till 19.00 för ett obligatoriskt nattmöte. Så alla hade någonstans att vila dom små ?! söta rumporna på.
Gäster på 49-årsfesten var: Ingrid, Yvonne (lillasyster), Micke, Lotta (storasyster)

Sen Niclas förstås! Våran egen lilla polack som ställer upp med hantlangning i vått och torrt. En rekordelig karl i sina bästa år, nygift är han också den rackaren.
Idag blev Rolf extra glad att han kom. Han fick nämligen en mycket uppskattad present...5 liter fin whiskey. Anar att det är tysk smuggelsprit faktiskt. Men 5 liter!!?? Undrar vad han får nästa år...50 liter och skrumplever?
Av vännerna Ingrid&Micke fick han en mycket fin bok, tror om båtar. Har inte riktigt hunnit kontrollera det. Systrarna gav en jättesöt blomma med rosa kruka. Tack!

Min bästa vän Ingrid ser glad och nöjd ut när hon blir fotograferad. Tror hon kommer hoppa jämnfota av förtjusning då hon ser sig själv i bloggen. (hon har inte löshår).
Nu ska jag ta tag i sovandet, ska jobba min tredje natt i natt så bäst att börja ladda redan nu.
Trevlig fredag på er!
Se så glada mina raringar är!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar